Tko je kriv za požare u Hercegovini?
Neumorni vatrogasci
OBJAVA: utorak, 8. kolovoza 2017. 7:21
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
1
Kako se ugasi jedan požar tako bukne drugi, pričaju mještani sela Orašje pa su sve više uvjereni da je vatru proteklih dana palio netko tko dobro poznaje teren. Obitelj Krivoglav i dalje u šoku, od plamena su jedva spasili i kuću i gole živote, javlja ATV. Samo u ovoj godini Hercegovinom je haralo tridesetak požara, a većini je uzrok ljudski faktor. U policiji kažu da malo toga mogu uraditi i lopticu vješto prebacuju na komunalne policajce.
Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
* Vukojarac *
1. * Vukojarac *
prije 376 dan.
PoTurci zaboravljaju zadnji put kad su ovakav teror vršili nad ovim narodom i dotjerali nas u kut da je odmazda bila 100 puta gora. Kad se na sve to doda povijest patnje ovog naroda od njihove ruke mislim da će im biti žao što 1995 nisu otišli kući u tursku.
+4
-8
0
BA
InternetExplorer