Pucnjava u Las Vegasu, najmanje dvoje mrtvih i više ranjenih
Javnost zbunjena
OBJAVA: Ponedjeljak, 2. listopada 2017. 8:42
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Pucnjava u Las Vegasu, najmanje dvoje mrtvih i više ranjenih
0

Policija istražuje što se događa u Las Vegasu, nakon prijave pucnjave

Najmanje dvije osobe su ubijene, te 24 ozlijeđene u pucnjavi na glazbenom country festivalu u Las Vegasu, neposredno pored hotela Mandalay Bay.

"Izbjegavajte područje, istražujemo što se događa", prenosi LA Times policijsku izjavu. Navodno je došlo do pucnjave tijekom koncerta, ima više mrtvih i ozlijeđenih, pišu lokalni mediji.

"O bože, netko je upravo počeo pucati ovdje", plačući glas prijavio je pucnjavu. Kako je svjedok kazao za CBS, prema informacijama koje je čuo, navodno se u hotelu i na koncertu nalazi više napadača koji imaju automatsko oružje. Tvrdi kako je sve čuo preko policijskog radija te kako je jedna žena pogođena u glavu, a ranjeni su i policajci,prenosi Index.hr.

Lokalni mediji javljaju da je ubijen jedan napadač koji se nalazio u hotelu na 32 katu. Ne zna se ima li još napadača. U sobi je nađeno više oružja. Policija je pozvala građane da izbjegavaju područje.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec