Mostar: U Zaliku i Donjoj mahali izgorjeli automobili
Paljevina
OBJAVA: Subota, 30. rujna 2017. 13:40
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Donja mahala Škoda požar4Donja mahala Škoda požar3Donja mahala Škoda požar2Donja mahala Škoda požar
0
Donja mahala Škoda požar4
Donja mahala Škoda požar3
Donja mahala Škoda požar2
Donja mahala Škoda požar

U Ulici Gojka Vukovića (naselje Donja Mahala) izgorio je osobni automobil Škoda u vlasništvu M.B. iz Mostara, dok je u Zaliku izgorio kombi.

U subotu oko 3:30 sati Profesionalna vatrogasna postrojba dobila je dojave o požarima na motornim vozilima u Ulici Gojka Vukovića, te u naselju Zalik.

U Ulici Gojka Vukovića (naselje Donja Mahala) izgorio je osobni automobil Škoda u vlasništvu M.B. iz Mostara, dok je u Zaliku izgorio kombi, međutim iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije nam nisu znali reći u čijem je vlasništvu.

Na oba vozila je nastala veća materijalna šteta, a službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a HNŽ su u subotu ujutro uradili očevid. Sumnja se na podmetanje požara u oba slučaja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec