Dubrovnik: Turistički autobus usmrtio dvoje državljana SAD-a
Iza autobusa
OBJAVA: Nedjelja, 1. listopada 2017. 19:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Dubrovnik autobus prometna nesreća
0

43-godišnji vozač, državljanin RH, na parkiralištu je vozio u rikverc i čini se nije primijetio ljude koji su se nalazili iza njega.

Teška prometna nesreća dogodila se danas u 12:40 sati na parkiralištu ispred Konavoskih dvora u Dubrovniku, gdje je turistički autobus dubrovačkih registarskih oznaka pregazio dvoje pješaka, državljane SAD-a i usmrtio ih.

Autobus je pregazio muškarca (68) i ženu (71), vozeći unatrag. 43-godišnji vozač, državljanin RH, na parkiralištu je vozio u rikverc i čini se nije primijetio ljude koji su se nalazili iza njega, navodi Dubrovački vjesnik.

Uslijed udara, oboje stranih državljana smrtno je stradalo. Okolnosti nesreće utvrdit će očevid koji je vodio državni odvjetnik.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec