Davor Telić: Radim posao u struci
Postani časnik OSBiH
OBJAVA: Petak, 29. rujna 2017. 18:17
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: Z.S.
Davor Telić
0

''Ovo je siguran i dinamičan posao koji nije monoton, gdje možeš da se usavršavaš i napreduješ, a u mogućnosti si i drugima da pomogneš''

Još uvijek je otvoren Javni natječaj za prijam kandidata u profesionalnu vojnu službu u početnom činu časnika potporučnika Oružanih snaga BiH (OS BiH).

Na natječaj se mogu prijaviti mladići i djevojke koji su završili fakultet i koji imaju manje od 27 godina na dan 1.1.2019.godine.

Prije dvije godine na ovakav natječaj prijavio se Davor Telić iz Banja Luke.

''Na obuci, koja je trajala oko 10 mjeseci, ostvario sam najbolje rezultate. Nakon obuke, bio sam u prilici održati govor pred polaznicima i svojim nadređenim, i tako učinim ponosnim svoju obitelj i prijatelje“, ističe Davor.

Telić je u Banja Luci završio Visoku školu unutarnjih poslova, smjer kriminalistika. U Oružanim snagama radi vojno-obavještajne i sigurnosne poslove, što je kako kaže srodno onome za što se školovao.

''Ovo je siguran i dinamičan posao koji nije monoton, gdje se možeš usavršavati i napredovati, a u mogućnosti si pomoći i drugima'', dodao je.

U vojsci je naučio dobro se organizirati i tako lakše uskladiti profesionalni i privatni život.

''Pored posla, nastavio sam igrati nogomet, kojeg treniram od djetinjstva. Nogomet kao i vojska, zahtijeva dobru psiho-fizičku spremu i timski rad.“

Davor naglašava kako je izuzetno motiviran da konstantnim trudom i zalaganjem postiže što bolje rezultate, te da zajedno sa kolegama na poslu nastoji izgraditi dobar imidž Oružanih snaga BiH.

''Oni koji žele dalje unaprjeđivati svoja znanja i vještine, razvijati se u profesionalnom okruženju uz stalnu mogućnost napredovanja trebaju se prijaviti na Natječaj za prijam časnika u OS BiH i dati sebi šansu.“

Natječaj za prijem časnika u OS BiH otvoren je do 4. listopada ove godine. Detaljnije informacije pročitajte na http://www.mod.gov.ba

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec