Čolak: HDZ 1990 više ne može sjediti na dvije stolice
Kome žele služiti
OBJAVA: Nedjelja, 1. listopada 2017. 14:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Čolak: HDZ 1990 više ne može sjediti na dvije stolice
0

Očigledno je da se pomalo na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini pokuašava stvarati što bolja strartna pozicija za sljedeće izbore

HDZ 1990 i druge stranke će naprosto morati odlučiti da se ne može sjediti na dvije stolice, i morati će reći gdje pripadaju. Ukoliko im bilo što smeta u okviru HNS-a onda bi se tu trebali boriti i vidjeti što je tu problem. Ako se sami želite isključiti to je već druga stvar i onda se može postaviti pitanje – zašto to i čemu to – žele li možda služiti nekim drugim opcijama, kazao je za portal Vijesti.ba visoki dužnosnik HDZ-a BiH Bariša Čolak.

''Očigledno je da se pomalo na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini pokuašava stvarati što bolja strartna pozicija za sljedeće izbore'', kaže Čolak.

''Do njih je hoće li sudjelovati i koliko će sudjelovati, kao i druge stranke. Ako se sami želite isključiti to je već druga stvar i onda se može postaviti pitanje – zašto to i čemu to – žele li možda služiti nekim drugim opcijama, ali ja ne želim sada nikoga optuživati niti na bilo koji drugi način promišljati nego ovako kao što sam rekao. Dakle, sigurno postoji dovoljno prostora da svaka stranka kaže svoj stav, da se on argumentira i da se dođe do zajedničkog rješenja'', rekao je Čolak, a prenosi Hrvatsk medijski servis.

Čolak kaže da su u okviru HNS-a sve odluke donošene konsenzusom.

''Ni jedna odluka do sada na Predsjedništvu HNS-a a jednako tako i na Glavnom vijeću nije donesena tako da je neko nadglasan. Dakle sve je usvojeno konsenzusom, tako da ne vidim u čemu je problem'', zaključio je Čolak.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec