Srušila se tribina u Francuskoj, najmanje 26 ozlijeđenih navijača
prekinuta utakmica
OBJAVA: Subota, 30. rujna 2017. 23:53
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Srušila se tribina u Francuskoj, najmanje 26 ozlijeđenih navijača
0

Tijekom slavlja gostujućih navijača ograda je popustila, a navijači se srušili na tlo. Uslijedio je prekid utakmice, zaštitari i nogometaši odmah su počeli pomagati navijačima.

Masovni pad s tribine doživjeli su navijači Lillea na gostovanju kod Amiensa. Utakmica je prekinuta nakon 15. minute, kada su gosti stigli do vodstva od 1:0, a zaštitna ograda popustila na južnoj tribini stadiona gdje su slavili navijači.

Fode Ballo Toure je zabio gol nakon ubačaja Nicolasa Pepea s desne strane, nakon čega je otišao do svojih navijača kako bi proslavio pogodak i vodstvo.

Međutim, tijekom slavlja ograda je popustila, a navijači se srušili na tlo. Uslijedio je prekid utakmice, zaštitari i nogometaši odmah su počeli pomagati navijačima.

Prema informacijama vatrogasaca koji su intervenirali nakon ove nesreće, ozlijeđeno je najmanje 26 navijača, od čega četvoro teže.

Ozlijeđeni su iznošeni na nosilima sa Stade de la Licorne do bolničkih vozila, kako bi bili prebačeni do najbližih zdravstvenih ustanova.

Pravi uzrok ovog incidenta bit će naknadno utvrđen, ali je najvažnije da u toj čitavoj gužvi nije bilo poginulih.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec