xBon-om dopunite svoj OLX kredit
NOVO
OBJAVA: Četvrtak, 21. rujna 2017. 11:23
IZVOR: Promo
AUTOR: R.I.
xBon-om dopunite svoj OLX kredit
0

Ukoliko imate otvoren korisnički račun na www.olx.ba, svoj kredit možete dopunjavati putem xBon-a.

xBon-om od sada na najlakši i najbrži način možete dopunjavati svoj OLX kredit. Proces je veoma jednostavan, a xBon možete kupiti na više od 5.000 prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine, te je dopunjavanje kredita postalo još jednostavnije i dostupnije. Neka od prodajnih mjesta gde možete kupiti xBon su INA, Energopetrol, iNovine, Konzum, Hifa Petrol, Namex, Hoše komerc, Fis Vitez, Belamionix i mnoga druga.

Ukoliko imate otvoren korisnički račun na www.olx.ba, svoj kredit možete dopunjavati putem xBon-a. Dovoljno je da na nekom od 5.000 prodajnih mjesta zatražite xBon u vrijednosti od 5,10,20,50 ili 100 KM, te isti aktivirate na Vašem OLX računu. Svoj OLX kredit možete koristiti za izdvajanje i sponzoriranje artikala na naslovnoj stranici i na kategoriji, objavljivanje više fotografija uz artikle, dodatne beneficije pri objavi artikala (bold naslov itd.) i kreiranje akcijskih ponuda (samo OLX radnje).

Ne samo da je dopunjavanje kredita veoma brzo i efikasno, već uz kupovinu xBon-a stičete pravo bonusa OLX kredita. Za uplate od 10 i 20KM dobijate 20% bonusa, a za uplate od 50 i 100KM Vaš kredit će biti uvećan za 25%. Ovo praktično znači da za xBon u vrijednosti od 10 KM dobijate 100 OLX kredita, plus 20 kredita bonusa jer ste dopunu izvršili xBon-om. Za veće iznose, i bonus bodovi su veći, pa je tako dopunjavanje OLX kredita xBonom odličan način da povećate svoj kredit i budete nagrađeni.

Online prodaja i kupovina zvuče kao jednostavna stvar – tako i treba biti. Međutim, često u praksi to nije slučaj, iz nekih razloga je komplicirano. xBon nastao je kao odgovor na potrebe korisnika i nudi rješenja adekvatnog sistema online trgovanja. Predstavlja efikasnu metodu kupovine koja korisnicima omogućava da uživaju u iskustvu jednostavnog, brzog i sigurnog online trgovanja. xBon nudi novu mogućnost za unaprijeđenje korisničkog iskustva online trgovanja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec