VIDEO | Samo zaštićena koža omogućava bezbrižno izlaganje suncu
Sunčajte se zdravo
OBJAVA: Srijeda, 20. rujna 2017. 14:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
VIDEO | Samo zaštićena koža omogućava bezbrižno izlaganje suncu
0

U ljetnim mjesecima dm je posjetio dvanaest popularnih kupališta širom BiH i uz pomoć UV kamere omogućio svima da steknu uvid u djelovanje sunca na njihovu kožu s i bez nanesene zaštitne kreme

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije godišnje se u svijetu dijagnosticira između dva do tri milijuna zloćudnih tumora kože, od čega 160.000 melanoma – najzloćudnijeg tumora kože koji bilježi sve veći porast među adolescentima i populacijom od 25 do 35 godina.

Potaknuta ovim podacima, kompanija dm drogerie markt provela je kampanju Gdje smo MI, tu je ljeto aktivno radeći na edukaciji i osvještavanju stanovništva o važnosti pravilne zaštite i upotrebe proizvoda za zaštitu kože od štetnog djelovanja sunčevih zraka, s posebnim fokusom na mlađu populaciju.

U ljetnim mjesecima dm je posjetio dvanaest popularnih kupališta širom BiH i uz pomoć UV kamere omogućio svima da steknu uvid u djelovanje sunca na njihovu kožu s i bez nanesene zaštitne kreme.

Također dm je posjetiteljima kupališta pružio neophodne savjete, informirao ih o pozitivnim učincima proizvoda za zaštitu kože od sunca te poklonio korisna sredstva za bezbrižno izlaganje suncu.

Kako je to izgledalo na Termama Ilidža pogledajte na videu u prilogu.
Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec