Nastupom u hrvatskom TV showu Hercegovke bez teksta ostavile Maju Šuput
TV show 'Supertalent'
OBJAVA: Ponedjeljak, 2. listopada 2017. 0:55
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Ma.M.
Nastupom u hrvatskom TV showu Hercegovke bez teksta ostavile Maju Šuput
0

Djevojke tvrde kako su samouke, te se glazbom bave više od pet godina, a ljubav prema glazbi im je usadio njihov otac, inače bubnjar

Sestre Darija i Ana Ramljak iz Međugorja glazbenim nastupom u televizijskom showu Supertalent emitiranog u nedjelju svojim nastupom ostavile su bez riječi pjevačicu Maju Šuput.

Mlade Hercegovke koje su na ovom hrvatskom TV showu nastupile s obradom pjesme 'Milost' istaknule su kako je im je u životu najvažnija religija i duhovnost.

Djevojke tvrde kako su samouke, te se glazbom bave više od pet godina, a ljubav prema glazbi im je usadio njihov otac, inače bubnjar. Rekle su kako jedna svira osam, dok druga sestra nešto manje instrumenata, dodajući kako ''nemaju dana glazbene škole''.

''Preoduševljena sam, to je neki božanski glas, ne znam što se dogodilo. Ja ne znam kako mi za tebe već nismo čuli i zašto ti nisi tu bila prije, odnosno vas dvije, i zašto se ovaj nastup nije dogodio ranije'', rekla je Maja Šuput prilikom komentiranja nastupa.

Glazbeni nastup Hercegovki dotaknu je i 'strožu' članicu žirija Martinu Tomčić.

''Ovo je jedan od jako malo događaja u životu koje sam imala da su zapravo bili toliko snažni. Još mi se par puta u životu dogodilo, ali sestre Ramljak su opasno poljuljale tu piramidu'', rekla je Tomčić.

Žiri je oduševila i Matea Bošnjak iz Viteza, a svoj glazbeni talent je u istoj epizodi javnosti pokazala uz instrumentalnu pratnju klavira, njezine prijateljice Ane.

Sedamnaestogodišnja Matea je izvela pjesmu 'I Need a Hero' u sporijoj verziji od originala, te dodala kako nije imala treme prije nastupa jer je na svjetla pozornice navikla nastupajući sa svojim bendom.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec