Koncert ''Hercegovina za Ritu'' u Širokom Brijegu
Humanitarni koncert
OBJAVA: Srijeda, 27. rujna 2017. 7:09
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Ana Rita Puljić naša slika
0

Širokobriješke mame – mame širokog srca odlučile su, uz podršku i povjerenje Ritine obitelji, organizirati humanitarni koncert kojim bi se prikupilo još dodatnih sredstava.

Priča malene Ana Rite Puljić obišla je cijelu Hercegovinu pa i šire. Teška bolest koja predstavlja pravu bitku s vremenom i mogućnost liječenja u inozemstvu koje sveukupno košta oko 500.000 eura digle su na noge mnoge sportaše, udruge, tvrtke i pojedince. Malo što je Hercegovinu ujedinilo posljednjih godina kao ova trogodišnja djevojčica kovrčave kose i okruglih očiju.

Iako donacije pristižu sa svih strana, prikupljeni iznos je još daleko od potrebnog. Širokobriješke mame – mame širokog srca odlučile su, uz podršku i povjerenje Ritine obitelji, organizirati humanitarni koncert kojim bi se prikupilo još dodatnih sredstava, priopćeno je.

Koncert pod nazivom ''Hercegova za Ritu'' održat će se 6. listopada 2017. godine s početkom u 20.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. Na koncertu će nastupiti Mokarski tamburaši, Zoran Begić, Josip Ivančić i Sinergija, a najavljen je i poseban gost iznenađenja. Širokobriješke mažoretkinje zabavljati će nazočne svojim plesnim vještinama, a Širokobriješke mame poručuju:

''Koncert je zamišljen kao jedna velika zabava. Izvođači koji će nastupiti su izvrsni zabavljači i godinama su u tom poslu. Dečki iz Sinergije su prvi prihvatili našu ideju, a ostali izvođači su otvorena srca pristupili ovom projektu. Cilj nam nije samo prikupljanje novca, cilj nam je da Ana Rita i njena obitelj vide da nisu sami. Želimo da dođu ljudi iz cijele Hercegovine, da svi zajedno stvorimo silu pozitivne energije i ljubavi, jer ova djevojčica to zaslužuje. Želimo da se ova priča čuje daleko i da se uključe svi koji mogu. Svi zajedno joj možemo spasiti život'', navele su Mame.

Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od prodaje karata i pića ići će Ana Riti i njenoj obitelji, jer su se mame pobrinule da sve troškove koncerta snose brojni sponzori (HKK Široki, Namex, Leda, Mepas, Quick print studio, Masters Media, Restaurant Matteo, Binvest, Škripari) i grad Široki Brijeg.

Napravljen je i službeni Facebook event Hercegovina za Ritu – humanitarni koncert gdje će se objavljivati sve novosti vezane za koncert.

Bljesak.info je medijski pokrovitelj koncerta.

Svi koji žele donirati novac, mogu to učiniti pozivom na humanitarni broj: 092 890 858

Uplatiti možete i na žiro račun:

Marija Puljić
UniCredit banka
s naznakom ‘za Anu Puljić’
Transakcijski broj: 3389102546562927

Uplate za inozemstvo

Primatelj: Marija Puljić
BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec