Biciklisti i planinari skupili 1200 maraka za Anu Ritu Puljić
Humanitarne akcije
OBJAVA: Ponedjeljak, 2. listopada 2017. 7:50
IZVOR: Fena
AUTOR: R.I.
Biciklisti i planinari skupili 1200 maraka za Anu Ritu Puljić
0

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše s prijateljicama

Udruga "Moj Grad" Mostar, Biciklistički klub Mostar i Hrvatsko planinarsko društvo "Prenj 1933" prikupili su oko 1200 konvertibilnih maraka u dvije humanitarne sportske manifestacije koje su se u nedjelju održale s ciljem prikupljanja novčane pomoći za oboljelu djevojčicu Anu Ritu Puljić.

Prvo je održana humanitarna biciklijada ulicama Mostara pod nazivom "Vožnja za život" a nakon toga tradicionalni uspon na Čabulju u okviru manifestacije "Mostar Outdoor 2017".

''Zahvaljujemo svima koji su se solidarizirali i pomogli u prikupljanju financijskih sredstava koja će, vjerujemo, pomoći u liječenju naše male sugrađanke'', naveli su organizatori.

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše s prijateljicama. Boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četiri godine završe na respiratoru.

Ona sada ima mogućnost liječenja u Njemačkoj. Cijena jedne injekcije je 100.000 eura, a treba ih godišnje primiti bar pet.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec