Zgodna žena seli na Broadway
Mjuzikl
OBJAVA: Četvrtak, 28. rujna 2017. 10:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Pretty Woman Brodway
0

Za glazbu će se pobrinuti kanadski rocker Bryan Adams, a redatelj Jerry Mitchell, dobitnik dvostrukog Tonyja glavne je uloge povjerio glumici i pjevačici Samanthi Barks

Romantična komedija "Zgodna žena", koja je od Julije Roberts napravila mega zvijezdu, od jeseni će se, nakon proljetnog gostovanja u Chicagu, početi prikazivati na Broadwayu, piše BBC.

Za glazbu će se pobrinuti kanadski rocker Bryan Adams, a redatelj Jerry Mitchell, dobitnik dvostrukog Tonyja glavne je uloge povjerio glumici i pjevačici Samanthi Barks i Steveu Kazeeu, američkom glumcu i pjevaču, piše Hina.

Barks je postala poznata nakon nastupu u BBC-jevu talent showu "I'd Do Anything" 2008., nakon kojega je počela nastupati u teatru.

Ondje je bila zapažena u ulozi Eponine u mjuziklu "Jadnici", koju je ponovila i u filmskoj verziji.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec