VIDEO | Voli ljude – Global Music Awards nagradio dječji zbor iz Srebrenice
Priznanje
OBJAVA: Četvrtak, 28. rujna 2017. 9:17
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Zbor Srebrenica
0

Cilj natjecanja je predstavljanje i afirmacija novih glazbenih ostvarenja.

Pjesma "Voli ljude" dječjeg zbora iz Srebrenice dobila je američku nagradu za najbolja glazbena dostignuća koju dodjeljuje Global Music Awards, objavljeno je iz Muzičke škole "Kuća dobrih tonova".

Pjesmu, koja slavi ljubav i razumijevanje među ljudima, srebrenički zbor "Kuća dobrih tonova" snimio je sa još 15 zborova s oko 1.000 djece iz raznih dijelova svijeta.

Global Music Awards prestižno je međunarodno glazbeno natjecanje, koje posebnu pažnju posvećuje umjetnicima nedovoljno zastupljenim u medijima.

Cilj natjecanja je predstavljanje i afirmacija novih glazbenih ostvarenja.

Pjesma "Voli ljude" nastala je u okviru humanitarne kampanje "Kad se srca slože" kojom je dječji zbor prikupio 10.000 eura za pomoć školama oštećenim u poplavama 2014. godine u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

Ismar Porić pokretač ove inicijative i producent neobičnog i jedinstvenog projekta ranije je rekao kako ''mladi iz različitih podneblja, s različitim kulturama i običajima, upućuju zajedničku poruku prijateljstva, mira, jedinstva i harmonije u svijetu''.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec