Konji se smiju lošim vozačima
Reklama
OBJAVA: utorak, 27. rujna 2016. 15:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
3
Volkswagen je smislio urnebesnu reklamu za automobil. U ovoj reklami konji se smiju vozačima koji ne znaju parkirati. Zašto je ova reklama postala hit na internetu pogledajte u našoj galeriji.
Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Vox Populi
1. Vox Populi
prije 728 dan.
I kod nas se ljudi i konji i ptice i sve živo smije regulaciji prometa u Rudarskoj ulici.... nigdje u svijetu ne postoji ulica sa dvije "trake" od kojih je koja je jedna jednosmjerna cijelom duljinom u jednom smjeru, a druga "traka" do pola u jednom smjeru , a od pola u drugom smjeru ...
+21
-2
0
BA
Firefox
Dezurni Kriticar
1.1. Dezurni Kriticar
prije 682 dan.
Ne kontam šta ti je tu problematično? Da nije [cenzura] koji se parkiraju na potezu na kojem je ulica dvosmjerna, super bi bilo. Ovako oni naprave pometnju parkirajući se na zabranjenom mjestu, a uz to i policija po običaju spava i kažnjava ljude čija auta nisu bijesna, dok se Džipovi, Mercedesi i slična bijesna auta šepure po trotoarima (brate nogostup mi je smiješna riječ) i mjestima zabranjenim za parkiranje. Po meni, trebali su napraviti dvosmjernu sve od izlaska s parkinga Mepasa i onda bi bilo još bolje. Provozaj se malo po Zagrebu ili Beogradu, pa ćeš i tamo naići na slične ulice, a o europskim metropolama da ti i ne pričam, čega sve tamo ima.
+2
-0
0
BA
InternetExplorer
Alen Škoro
1.2. Alen Škoro
prije 629 dan.
Rudarska je sasvim normalna ulica, Kneza Višeslava je malo nezgodna na spoju s Starčevićevom ali samo ove starce koji i sad imaju jugoslavensku dozvolu   3:)
+1
-0
0
BA
Chrome
Učitaj sve odgovore