Oduzeli mu Golfa zbog previše kazni
Oduzeto vozilo
OBJAVA: Četvrtak, 28. rujna 2017. 16:40
IZVOR: Fena
AUTOR: Sa.M.
Oduzeli mu Golfa zbog previše kazni
0

Višestrukom počinitelju prekršaja iz Tešnja privremeno oduzeto vozilo

Policijski službenici u Tešnju privremeno su oduzeli automobil marke Golf, bez registarskih oznaka, kojim je upravljala osoba R.S., rođen 1994. godine, iz Tešnja.

Izvršenim provjerama, za vozača i vozilo, utvrđeno je da navedeni upravlja neregistriranim vozilom i da upravlja vozilom prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilima, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti prometa.

Ovoj osobi je u proteklom razdoblju izdat veliki broj prekršajnih naloga i kazni za počinjene prekršaje u prometu, a uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno je da R.S. ima ukupan dug neplaćenih kazni u iznosu od 4.880 KM.

Obzirom da navedena osoba svojim ponašanjem, odnosno učestalim vršenjem prekršaja s predmetnim vozilom, predstavlja opasnost po javnu sigurnost i sigurnost građana, njemu je u skladu sa zakonom privremeno oduzeto sporno vozilo.

Nakon kompletiranja predmeta, Policijska stanica Tešanj će Općinskom sudu u Tešnju dostaviti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv navedene osobe, zajedno sa zahtjevom za izricanje zaštitne mjere oduzimanja predmetnog vozila, zbog počinjenih prekršaja, te ugrožavanja javnog prometa.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec