Magarac ugrizao automobil, vlasnici završili na sudu
Bizaran slučaj
OBJAVA: Petak, 29. rujna 2017. 10:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Magare Teskera rujan 2017
0

Policija vjeruje da je magarac pomiješao narančasti automobil s golemom mrkvom

Vlasnici magarca u njemačkom gradu Schlitzu moraju platiti odštetu koju je izazvala njihova životinja ugrizavši luksuzni sportski automobil i oštetivši mu boju, presudio je ovoga tjedna njemački sud.

Prema glasnogovorniku suda nedvojbeno je dokazano da je magarac dva puta ugrizao stražnji dio vozila u rujnu 2016. i izazvao štetu od 5800 eura. Vlasnik vozila morao je platiti popravak iz vlastita džepa jer je osiguranje vlasnika magarca odbilo pokriti čitavi iznos.

Tužitelj je na sud stigao u napadnutom vozilu dok glavni krivac magarac Vitus nije nazočio ročištu, kao ni njegovi bivši vlasnici koji su goropadnu životinju prodali, prenosi Hina.

''Jeste li znali da je na tom području rabijatni magarac spremao nepodopštinu?'' pitao je predsjedavajući sudac na ročištu koje se odvijalo u nešto ležernijem tonu.

Vlasnik oštećenog vozila opisao je kako je bio na putu prema liječniku te se okretao u blizini polja i nije vidio magarca sve dok ovaj nije pojurio i dva puta ugrizao stražnji dio sportskog automobila. Njegov zaposlenik to je potvrdio.

Policija vjeruje da je magarac pomiješao narančasti automobil s golemom mrkvom.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec