Aston Martin predstavio podmornicu
Neptune
OBJAVA: Četvrtak, 28. rujna 2017. 22:29
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Aston Martin PodmornicaAston Martin Podmornica
0
Aston Martin Podmornica
Aston Martin Podmornica

Aston Martin očekuje kako će podmornica biti dostupna za godinu dana a prodavat će se po cijeni od četiri milijuna dolara

Britanski proizvođač automobila Aston Martin predstavio je u četvrtak svoju podmornicu na Monaco Yacht Showu. projekt nazvan Neptune je podvodno vozilo za tri osobe

Aston Martin očekuje kako će podmornica biti dostupna za godinu dana a prodavat će se po cijeni od četiri milijuna dolara, potvrdio je za Bloomberg šef kreativnog odjela britanske tvrtke Marek Reichman.

Dodao je kako ne planiraju napraviti više od desetak podmornica godišnje.

"Ako razmišljate o Aston Martinu, mi smo vrlo ekskluzivni brand", rekao je. "U 100 godina smo napravili samo 80.000 automobila."

Neptune je nastao suradnjom Aston Martin Consultinga, koji je bio zadužen za dizajn, i tvrtke Florida Triton Submarines, koja više od desetljeća proizvodi luksuzne podmornice.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Najčitanije
DanasTjedanMjesec